ILMOITTAUTUMINEN ja MAKSUT

Huom! Ilmoittautumisaikoja jatkettu.

ILMOITTAUTUMISET allaolevalla lomakkeella ke 27.10.2021 klo 24 mennessä.

MAKSUT tilille Köyliön Lallit IBAN: FI07 5476 2320 0228 74, BIC: OKOYFIHH. Merkitse Tiedoksi-kohtaan, keitä osallistujia maksu koskee.

OSALLISTUMISMAKSUT ke 27.10. mennessä:

  • 24 km 30 € (Juoksijakortilla 3 € alennus)
  • 15 km 25 € (Juoksijakortilla 3 € alennus)
  • 10 km 20 €

JÄLKI-ILMOITTAUTUMISET kisapäivänä kisatoimistoon viimeistään puoli tuntia ennen omaa lähtöä. Jälki-ilmoittautumismaksut kisapaikalla 35 €, 30 € ja 25 € (ei alennusta).

Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartumin seteleillä tai SmartumPay-maksuna tai ePassi-sovelluksella kisatoimistoon. Valitse tällöin kyseinen kohta ilmoittautumislomakkeen lopussa.

ILMOITTAUTUESSASI HYVÄKSYT SAMALLA, että nimi- ja joukkuetietosi julkaistaan tapahtuman webbisivulla ja että tapahtumassa kuvattavaa valokuva- ja videomateriaalia, jossa osanottajat esiintyvät tunnistettavana, voidaan käyttää tapahtuman viestinnässä ja markkinoinnissa.

JO ILMOITTAUTUNEET : Lataa tiedosto alta. Huom! Tiedosto päivitetään manuaalisesti viiveellä.

Ilmoittautuessaan kilpailuun kilpailija sitoutuu noudattamaan järjestäjien ja terveysviranomaisten antamia turvallisuusohjeita. Kilpailuun ei saa osallistua eikä kilpailupaikalle tulla, jos ei tunne itseään terveeksi.ILMOITTAUTUMISLOMAKE

1) Valitse alta sarjasi ja täytä muut tiedot. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä ja vahvennetulla tekstillä.

2) Lähetä ilmoittautuminen järjestäjille "Lähetä"-painikkeella. Näkyviin tulee ilmoitus, että ilmoittautumisesi on lähetetty. ET saa erillistä ilmoitusta sähköpostiisi ilmoittautumisesta.

3) Maksa osallistumismaksu tilille Köyliön Lallit FI07 5476 2320 0228 74 (BIC: OKOYFIHH) .

Tietojasi käytetään vain tapahtuman tulospalvelun ja muiden järjestelyjen mahdollistamiseksi, sekä mahdollisten ilmoitusten lähettämiseen osanottajille.

Tietoja ei luovuteta millekään ulkopuolisille tahoille.